Napište mi


[CNW:Counter]

Ostrý džem z broskví a hroznového vína

Suroviny

1 kg broskví, 20 dkg hroznového vína, asi 5 cm čerstvého zázvoru, 40 dkg želírovacího cukru, 1 lžička kyseliny citrónové.
Postup

Broskve a víno spaříme vroucí vodou a oloupeme, rozkrojíme a zbavíme pecek a peciček. Ovoce nakrájíme na kousky. Zázvor oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle. Vše smícháme a asi 5 minut vaříme. Potom do ještě ne zcela rozvařené ovocné hmoty vmícháme želírovací cukr a kyselinu citrónovou a za stálého míchání vaříme ještě 4 minuty. Hotový džem nalijeme do sklenic a uzavřeme. Otočíme dnem vzhůru.



Casino on the net and Casino Tropez are new no deposit casinos. Our free casino online site offers bonuses for both. Try gambling online and win real money!