Napište mi


[CNW:Counter]

Zapečené rybí filé s rajčatovým kečupem a křenem

Suroviny

500 g rybího filé, 8 dkg cibule, 4 dkg másla, 2 lžíce rajčatového kečupu, křen podle chuti, strouhanka, kari sůl.

Postup

Rybí filé rozdělíme na porce a vložíme do zapékací misky vymazané máslem a vysypané strouhankou. Posolíme, poprášíme kořením kari, pokapeme zbylým tukem nebo máslem, posypeme jemně sekanou cibulí a přelijeme rajčatovým kečupem. Vložíme do předehřáté trouby a dusíme do měkka. Podle potřeby můžeme podlít několika lžícemi vody. Hotový pokrm posypeme strouhaným křenem. Podáváme s vařenými brambory sypanými sekanou petrželkou. Sestavu vhodně doplníme hlávkovým salátem nebo jiným zeleninovým salátem.