Napište mi


[CNW:Counter]

Roštěná plněná Nivou

Suroviny

4 plátky roštěné, 10 dkg Nivy, 2 dcl smetany ke šlehání, kremžskou hořčici, francouzskou hořčici, pepř, cibuli, česnek, sůl, worcester, a olej na smažení.

Postup

Plátky roštěné odblaníme a rozklepeme na tenko. Vetřeme do nich po jedné straně trochu česneku se solí a worcesterem. Na druhou navršíme rozdrobený sýr, přeložíme a okraje sklepeme, až vznikne kapsa. Jemně posypeme pepřem a a smažíme na středním ohni na oleji. Cibuli nasekáme velmi jemně a krátce zpěníme na másle. Zalijeme šlehačkou a necháme přejít varem. Přidáme lžíci kremžské hořčice, a pár kapek ostré francouzské hořčice. Necháme zhoustnou a touto omáčkou přelijeme usmažené roštěnky. Podáváme s rýží.